Ett sockersött erbjudande

Erbjudandet gäller alla som handlar online. Köper du varor hos oss för 500 kronor så får du en paket Sukrin 500 gram gratis, värde 89 kronor. Sukrin är ett av de bästa alternativen om man vill undvika socker. Sukrin innehåller 0 kalorier och är milt för magen, det påverkar inte blodsockret och är helt naturligt. Det har heller ingen bismak som vissa andra sötningsmedel, det smakar och ser ut som vanligt socker. Kampanjen vara hela år 2019 och du kan ta del av erbjudandet utan konto och utan insättning, du fyller bara i formuläret längst ner på sidan och sen kan du betala med faktura eller BankID.


  • Handla för 500 kronor och få Sukrin, värt 89 kronor
  • Bästa alternativet om du vill undvika socker
  • Helt naturligt och påverkar inte blodsockret
  • Noll kalorier och ingen bismak
  • Smakar och ser ut som vanligt socker

Socker och snabba kolhydrater

Nya rön visar att alla som undviker socker och snabba kolhydrater har bättre värden överlag. Om du vill må bättre och förbättra dina värden på ganska kort tid kan du prova med att ta bort socker och andra snabba kolhydrater, du kommer att märka skillnaden på bara två veckor. Om du tar bort allt socker, bröd, pasta, ris och potatis ur din kost och ersätter det med mat som innehåller lite eller långsamma kolhydrater kommer du snabbt märka skillnaden. Vi har många kolhydratsnåla produkter att välja mellan, samt en hel del glutenfria produkter i vårt sortiment.

LCHF

En diet som innehåller väldigt lite kolhydrater är LCHF, den sänker blodsockret och stärker muskulaturen. Om du är överviktig eller diabetiker kan det vara en mycket bra idé för dig att prova den. LCHF ger snabbare viktnedgång än många andra dieter och du slipper vara hungrig hela tiden. Många diabetiker som ändrat sina kostvanor och börjat äta enligt denna diet har efter en tid kunnat halvera sin medicinering och ibland till och med blivit av med sin diabetes. Du kan även prova GI-dieten som också är en kolhydratsnål diet men som är lite lättare att anpassa till den vanliga kosten.

Kostdoktorn/Diet Doctor

Titta gärna in hos Diet Doctor (före detta kostdoktorn) här på nätet så kan du få många tips och råd utan registrering. Dietdoktorn är inte tänkt att ersätta en läkare men man kan kan gott ta till sig deras råd, de har över trettio olika medarbetare varav många är licensierade dietister. All information som ges här är gratis och avsedd för vuxna, den kan komplettera men inte ersätta de råd du fått av din läkare och annan vårdpersonal.

Kontaktformulär

Passa på! Det är inte var dag man får ett sånt här erbjudande! Allt du behöver göra för att få din rabattcheck på en gratis påse Sukrin är att fylla i formuläret här. Då kan du också få många bra recept både för LCHF och GI, helt gratis.

Vi accepterar MasterCard VISA för säkra köp med 3D Secure-teknik MasterCard SecureCode Verified by VISA där betalningar sköts via Auriga ePayment